Grovbakst grove rundstykker med linfrø og rugflak

Grove rundstykker

Med linfrø og rugflak

Grovbakst Grove rundstykkerGrovbakst Grove rundstykker er bakt i steinovn og toppet med linfrø og rugflak. De har en tynn, sprø skorpe og saftig kjerne.

Fås kjøpt her: Meny, samt utvalgte Kiwi, Spar og Bunnpris.

Ingredienser

Fullkornshvete 39%, vann, hvetemel, linfrø 3%, rugflak 3%, sukker, salt tilsatt jod, rapsolje, rugmel, gjær, emulgator (vegetabilsk E472e), hvetemaltmel, melbehandlingsmiddel (E300), byggmaltmel. Kan inneholde spor av sesamfrø.

Bakeinstruksjon

TILBEREDNING – VARMLUFT Legg de frosne rundstykkene på en rist og plasser i midt i kald ovn. Sett ovnen på 190° C varmluft og stek i 10-11 minutter. La rundstykkene hvile i 3 minutter før servering. TILBEREDNING – OVER- OG UNDERVARME Varm opp ovnen til 210° C. Legg de frosne rundstykkene på en rist, plasser midt i ovnen og stek i 10-12 minutter. La rundstykkene hvile i 3 minutter før servering. KAN LIGGE 2 DØGN I ROMTEMPERATUR De frosne rundstykkene kan ligge opptil to døgn i romtemperatur før steking og er fine å ha med seg på hytta eller på tur. Dersom rundstykkene er tinte kan steketiden reduseres med 3-5 minutter.

Næringsinnhold pr. 100 g

Energi 1083 kJ
Kcal 257 kcal
Fett 3,3 g
– hvorav mettet fett 0,5 g
Karbohydrater 44 g
– hvorav sukkerarter 2 g
Kostfiber 6,9 g
Protein 9,3 g
Salt 0,95 g
Reklamer