Med gresskarkjerner
Hatting Håndverkere med gresskarkjerner er steinovnsbakte grove rundstykker, med deilig smak av gresskarkjerner. Rundstykkene har en tynn, sprø skorpe og saftig kjerne.
Fås kjøpt her: Coop Marked, Matkroken, Prix, Mega, Obs! og Extra.
Ingredienser
Bakeinstruksjon
TILBEREDNING – VARMLUFT Legg de frosne rundstykkene på en rist og plasser i midt i kald ovn. Sett ovnen på 190° C varmluft og stek i 10-11 minutter. La rundstykkene hvile i 3 minutter før servering. TILBEREDNING – OVER- OG UNDERVARME Varm opp ovnen til 210° C. Legg de frosne rundstykkene på en rist, plasser midt i ovnen og stek i 10-11 minutter. La rundstykkene hvile i 3 minutter før servering. De frosne rundstykkene kan ligge opptil to døgn i romtemperatur før steking og er fine å ha med seg på hytta eller på tur. Dersom rundstykkene er tinte kan steketiden reduseres med 3-5 minutter.
Næringsinnhold pr. 100 g
Energi | 1096 kJ |
Kcal | 260 kcal |
Fett | 6 g |
– hvorav mettet fett | 1,3 g |
Karbohydrater | 37 g |
– hvorav sukkerarter | 2 g |
Kostfiber | 7,2 g |
Protein | 11 g |
Salt | 0,96 g |