Grovbakst håndverker gresskarkjerner

Håndverkere

Med gresskarkjerner

Grovbakst håndverkere gresskarkjernerHatting Håndverkere med gresskarkjerner er steinovnsbakte grove rundstykker, med deilig smak av gresskarkjerner. Rundstykkene har en tynn, sprø skorpe og saftig kjerne.

Fås kjøpt her: Coop Marked, Matkroken, Prix, Mega, Obs! og Extra.

Ingredienser

Fullkornshvetemel 38 %, vann, hvetemel, gresskarkjerner 8 %, hvetegluten, hvetefiber, salt tilsatt jod, sukker, tørket surdeig av hvete (hvetemel, surdeigs-kultur), rapsolje, gjær, emulgator (vegetabilsk Е472e), siktet rugmel, maltet hvetemel, melbehandlingsmiddel (Е300), maltet byggmel. Kan inneholde spor av sesamfrø.

Bakeinstruksjon

TILBEREDNING – VARMLUFT Legg de frosne rundstykkene på en rist og plasser i midt i kald ovn. Sett ovnen på 190° C varmluft og stek i 10-11 minutter. La rundstykkene hvile i 3 minutter før servering. TILBEREDNING – OVER- OG UNDERVARME Varm opp ovnen til 210° C. Legg de frosne rundstykkene på en rist, plasser midt i ovnen og stek i 10-11 minutter. La rundstykkene hvile i 3 minutter før servering. De frosne rundstykkene kan ligge opptil to døgn i romtemperatur før steking og er fine å ha med seg på hytta eller på tur. Dersom rundstykkene er tinte kan steketiden reduseres med 3-5 minutter.

Næringsinnhold pr. 100 g

Energi 1096 kJ
Kcal 260 kcal
Fett 6 g
– hvorav mettet fett 1,3 g
Karbohydrater 37 g
– hvorav sukkerarter 2 g
Kostfiber 7,2 g
Protein 11 g
Salt 0,96 g

 

Reklamer