Håndverkere

Med sesam- og valmuefrø

Grovbakst håndverkere med sesam og valmueHatting Håndverkere med sesam- og valmuefrø er steinovnsbakte grove rundstykker, med deilig smak av sesamfrø og valmuefrø. Rundstykkene har en tynn, sprø skorpe og saftig kjerne.

Fås kjøpt her: Coop Marked, Matkroken, Prix, Mega, Obs! og Extra.

Ingredienser

Fullkornshvetemel 39%, vann, hvetemel, sesamfrø 3%, valmuefrø 3%, sukker, salt tilsatt jod, rapsolje, rugmel, gjær, emulgator (vegetabilsk E472e), malted hvetemel, melbehandlingsmiddel (E300), byggmaltmel.

Bakeinstruksjon

TILBEREDNING – VARMLUFT Legg de frosne rundstykkene på en rist og plasser i midt i kald ovn. Sett ovnen på 190° C varmluft og stek i 10-11 minutter. La rundstykkene hvile i 3 minutter før servering. TILBEREDNING – OVER- OG UNDERVARME Varm opp ovnen til 210° C. Legg de frosne rundstykkene på en rist, plasser midt i ovnen og stek i 10-11 minutter. La rundstykkene hvile i 3 minutter før servering. De frosne rundstykkene kan ligge opptil to døgn i romtemperatur før steking og er fine å ha med seg på hytta eller på tur. Dersom rundstykkene er tinte kan steketiden reduseres med 3-5 minutter.

Næringsinnhold pr. 100 g

Energi 1119 kJ
Kcal 265 kcal
Fett 4,8 g
– hvorav mettet fett 0,7 g
Karbohydrater 43 g
– hvorav sukkerarter 2 g
Kostfiber 6,1 g
Protein 9,5 g
Salt 0,94 g
Reklamer